Winnetou is ontsproten uit het creatieve brein van reclamebureau Magenta. Met meer dan 25 jaar ervaring in de reclame- en communicatiebranche hebben we al heel wat storyboards en storytelling achter de kiezen. Omdat we die verhalen nu ook in een geanimeerd jasje willen brengen, werd Winnetou in het leven geroepen. Niet voor wilde cowboyverhalen, maar voor creatieve, duidelijke en to-the-point brand stories voor jouw merk.

Winnetou biedt niet alleen een creatieve meerwaarde, maar ook een degelijke en onderbouwde uitwerking. Ervaren illustrators en motion designers gaan met jouw briefing aan de slag om zo een brede boodschap tot een minuut-durende essentie te herleiden. Zo lanceren we jouw boodschap als een pijl uit een boog, recht in het hart van je doelgroep.

Waarom pakken we uit met Winnetou 60 second animations? Als communicatiebureau zijn we continu op zoek naar nieuwe tools om jouw verhaal op een opvallende en andere manier te brengen.

Een explainer video is gewoon de max om jouw boodschap duidelijk te maken. Het principe is even simpel als geniaal: toon wat je wil communiceren met een korte animatie.

Beelden zeggen meer dan woorden. Voor elke bedrijfssector of dienstverlening is het dé slimme oplossing. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een greep uit de vele mogelijkheden van animatievideos:

productvoorstelling
hoe werkt uw dienstverlening?
hoe werkt een app?
promotiefilmpjes
Tv commercials
ondersteunend bij een campagne